Как да я сваля

Сериозно изпитание за всички тийнейджъри се оказва походът към сърцето на момичето, което харесват. На всеки младеж се случва да се влюби в съученичка, съседка или приятелка.

Как да привлекат вниманието на момичето? Това се превръща в истинска главоблъсканица за днешните момчета. Съвети трудно може да се дават при положение, че всички хора са строго индивидуални. До голяма степен привидният непукизъм у днешните тийнейджъри всъщност е завеса, която крие техните страхове и притеснения.

Първото и най-важно нещо е опознаването. За да се намерят слабостите и вратичките към момичето, трябва до най-малка подробност мъжът да познава характера й.

Първата сериозна пречка би била, ако момичето е обвързано. Това не бива да отказва непременно всеки млад Ромео. Тук е нужен изключително специален подход. Трябва да си сигурен, че момичето проявява интерес към теб. Знаците за това са многобройни и всеки може да ги усети вътрешно. Грешка би било, ако момчето започне да обижда нейния партньор, тъй като по някакъв начин това е обида и за самата нея. Все пак това е изборът й. Щом веднъж си спечелил нейното внимание, трябва да се държиш естествено и да бъдеш себе си. Не бива момчето да прибързва и да притиска дамата, която в такъв момент би била доста объркана. Напротив,  момчето трябва да й вдъхва спокойствие и да я прави щастлива с присъствието си, което е и основният ключ към нейното сърце.

Липсата на опит с други момичета е огромен проблем за "мачовците", колкото и поставената маска да крие това. Контактите в миналото вдъхват самочувствие и увереност у младежите. Обратното е при тяхната липса – момчетата започват да придобиват комплекси, притеснението ги кара да се държат нетипично, дори агресивно и глуповато с момичетата. Най-важното е тези страхове да бъдат потиснати и дълбоко затворени. В противен случай момичето може да бъде отблъснато още в зародиша на отношенията. Момчето трябва да излъчва сила, да е водещо при евентуалната връзка. Момичето има нужда да усеща мъжката сигурност.

Друга възможна ситуация е когато двамата млади са в една компания, а момчето има влечение към нея. Първо трябва да се провери дали тя няма интерес към друг обект от приятелския кръг. После момчето трябва да потърси минимален контакт с момичето с нежна ласка и жест към нея. По този начин момичето ще разбере, че младежът има интерес. Следва и леко отдръпване, за да се покаже, че той не е обсебен от нея. В никакъв случай обаче това не трябва да се прави чрез контакти с други момичета или с грубо отношение.

Същевременно жестовете не бива да престават – различен комплимент при всяка среща върши страхотна работа. Реакцията й в тези случаи трябва да покаже дали момчето има шанс. Тогава задължително следва „същинското нападение”. Това не означава да я грабнеш и да я отведеш. Напротив, може да действаш по-уверено, когато си сигурен, че и тя проявява интерес. Разходка само двамата, среща на любимо място, където постепенно да се сближите, е задължителният завършек на свалката.

Хиляди са възможните ситуации, в които изпадат днешните младежи. Социалните мрежи също могат да се превърнат във важен фактор при започване на връзка. Ако момичето не е обвързано и си сигурен в чувствата си към нея, както и влечението й към теб, Фейсбук би бил катализатор за евентуална връзка. Един пост, в който да покажеш, че тя е обект на твоите желания, може да има положителен резултат. По този начин момчето показва, че не го е страх да заяви пред всички, че тя е единственото момиче в сърцето му. Всичко това трябва да стане по красив и елегантен начин, за да развълнувате нежното създание, което искате да свалите.Коментари към новината

  • Смени картинката