Моите надежди за 2013-а, Йордан Пейчинов

Като всяко дете, така и аз очаквах с нетърпение Нова година. Това е денят, в който всеки един е изпълнен с надежди и позитивизъм за това, че всяка следваща година е по-успешна. Така и аз изживях една незабравима Нова година и съм убеден, че 2013 ще е годината, в която ще се сбъднат моите мечти.
Още в началото на януари аз си смених отбора, в който тренирам футбол, и съм убеден, че това е едно ново начало за моето по-добро развитие.
Децата там ме приеха добре и това много ме зарадва, защото запазих и много приятели от стария отбор. Всеки човек, колкото по-голям става, разбира, че трябва да взема все по-трудни и отговорни решения за живота си, но аз вече съм  готов.

 Тази година е най-важна за всички приятели, мои връстници. Точно тази година всеки един от нас трябва да сбъдне мечтата си, а именно, да реши с какво ще се занимава в близките пет години. Аз искам да вляза в ОМГ или Икономическия техникум. Знам, че ще е трудно, но полагам усилия, въпреки многото си ангажименти. Все пак, малка част от мен вярва, че ще се справя.

Влизането в едно ново училище ще е още една крачка в моето израстване. Ще се срещнем с много и различни деца. Надявам се да е забавно, защото досега с повечето от децата в клас сме заедно от детската градина или от първи клас. Този факт малко ме натъжава, но все пак сме от един квартал и ще се виждаме често.
Това са моите нечти за 2013-а година и нека се сбъднат, както за мен, така и за всеки един от нас. Постигането на целите, които човек си е поставил, го правят щастлив и удовлетворен за труда, който е положил. Пожелавам успешна 2013 на всички Българи и нека станем по-добри!  

 

 

Йордан Пейчинов, 7"а" клас , литературен клуб "ПетльоЕжковци" при ОУ ”Васил Петлешков” - Пловдив
Ръководител: Екатерина НиколоваКоментари към новината

  • Смени картинката