Бърза любов

Петя и Николай са живото доказателство, че поговорката Бързата кучка слепи ги ражда не важи във всички случаи. Тяхната любов пламва внезапно, но не угасва вече няколко години.

В деня, в който срещнах Ники бях в ужасно настроение. Бях скъсала с гаджето си. Никой и нищо не можеше да ме утеши. Толкова бях влюбена в него, че не можех да преживея раздялата. През главата ми минаваха мисли за самоубийство.

Реших да се поразходя, и без това не ме свърташе у дома. Просто не можех да си намеря място от болка и отчаяние. Както си вървях, срещнах приятел на мои приятели, с когото се познавахме бегло. От скука или от нещо друго, не знам, но той също беше излязъл да се поразходи. Заприказвахме се и неусетно му се изповядах за нещастната си любовна история. А той, както си стоеше, внезапно се наклони към мен и ме целуна. Аз, абсолютно неочаквано за мен, отвърнах на целувката му.

Наблизо имаше горичка и ние се шмугнахме в храсталака. Толкова ни беше хубаво заедно, че не усетихме как дойде нощта. Започнахме да се виждаме все по-често и впоследствие станахме двойка. Заедно сме и до ден днешен. Никога не съм си представяла, че в рамките на един ден човек може да скъса с гаджето си и да си хване ново. Усещам, че съм намерила истинската любов. А за момчето, което ме заряза, забравих бързо.Коментари към новината

  • Смени картинката