Дали тя е "би", или ме вкарва в интрига

Не зная дали съм намерила правилното място, където да разкажа своята история, но въпреки това ще опитам да ви запозная накратко с нея. Казвам се Марта, на 19 години съм и работя като стюардеса. От доста време се замислям върху сексуалната си ориентация. Объркана съм. Започнах да водя полов живот съвсем скоро, ако може изобщо да се нарече така, тъй като моментите, когато съм била с мъж се броят на пръсти. Не изпитвам никакво удоволствие докато правя любов с мъже, но се успокоявам, че така се случва в началото; че по-късно ще се отпусна и всичко ще си дойде на мястото.

Не че мъжете не ме привличат... но отвреме навреме си мисля за момичета, за това, че бих искала да опитам с тях. Някакси идеята ми звучи много възбуждащо. Работата е там, че не е лесно да намериш жена с подобни предпочитания, а и нямам никаква идея къде да я търся. Може би трябва да опитам по интернет?

В работата имам една такава колежка. Тя е около 30-годишна и от самото начало усещам, че между нас би могло да се получи нещо. Повечето от колегите е смятат за странна, но мен нещо дяволски много ме привлича у нея. Виждам я предимно в мъжка компания, обича да флиртува, но пък същото мога да кажа и за себе си: флиртът си е флирт, но какво от това, като не води до нищо...

Започна се от невинни докосвания, когато минаваше покрай мен, дори потупвания по дупето. Никога не сме разговаряли на тази тема. Обсъждали сме предимно работата. За личния живот почти не е ставало дума. Наскоро, докато пътувахме заедно, тя неочаквано свали обувките си и започна да масажира ходилата си. Аз почервенях цялата и не смеех да я погледна. След това ме помоли да й направя масаж. Не мога да разгадая дали наистина ме харесва, или само се преструва, за да си прави майтап с мен. На всичкото отгоре подозирам, че ме натопи пред шефката. Вчера, докато отново пътувахме заедно, ми се закле във вечно приятелство и любов, но кофти чувството не ме напуска... Не знам доколко е искрена. Като че ли усещам някакъв фалш. Хвана ме за ръката и ме увери, че ме харесва. Започна да масажира врата ми.

Между нас витае някаква страст. Дори на моменти усещам, че разговорът ни секва и става малко неловко. Скоро ми подметна, че трябва да излезем някъде двете. Завъртя ми главата и това положение се влошава, започва да се превръща в проблем за мен. Когато се срещнем пред други хора се правим, че не сме се видели. Чудя се дали е бисексуална, или се опитва да ме въвлече в интрига. Може да си е поставила някаква цел. Чувствам се ужасно, защото тя прави с мен, каквото си поиска. Моля ви, дайте ми съвет.Коментари към новината

  • Смени картинката