Може отново да се срещнем някой ден

Запознахме се на един купон, той беше с пет години по-голям от мен, но не усещах разликата във възрастта. Може да се каже, че се разбирахме без думи. Според мен още от началото беше честен – призна ми, че има дете, но вече не живее с майката от няколко месеца. Това не беше проблем за мен. Той бе мъжът на мечтите ми и никога не съм предполагала, че може да ми обърне внимание. Тогава бях много малка и нямах голямо самочувствие.

Срещахме се всеки ден и разговаряхме за всичко. Засягахме сериозни теми, но той можеше и да ме разсмива до сълзи. Държеше се с мен внимателно, запозна ме с близките си, ходехме на кино и т.н. Помня, че когато се събуждах сутрин, имах пеперуди в стомаха и нямах търпение да го срещна отново. Не ме притесняваше и не ме караше да правим секс, направихме го когато бях вече готова. Точно с него преживях най-хубавите си моменти. Той ме научи на всичко и на най-важното – да бъда уверена в себе си. С него се чувствах като принцеса.

Мислех, че съм приела това, че има дете, но грешах. Ревнувах, че още контактува с бившата си жена. Убеждаваше ме, че обича само мен, а с нея го свързва само детето. Сега знам, че тогава бях едно хлапе и не разбирах от много неща.

Приказката за принцесата свърши, когато една сутрин получих SMS, в който пишеше, че сме от различни светове и не можем да бъдем заедно. Той беше категоричен човек и беше взел решението на 100%. Смени си телефонния номер, откъсна се изцяло от мен. Сринах се. Започнах да се движа в лоши компании, исках да го преживея. Мина време и раните се излекуваха. Знаех, че така е трябвало да стане, но още го обичах. Започнах живота си наново. Сгодих се и почти го забравих. След две години получих SMS от него, че съжалява, че така се е отнесъл с мен. Спомените изплуваха и започнахме отново да се срещаме. Не го и попитах защо ме е зарязал.

Отново потънах в старата любов. Този път обаче имах приятел, който беше направил много за мен. Годеникът ми беше голяма опора в живота ми. Въпреки това му изневерявах известно време. Освестих се и осъзнах, че голямата ми любов може отново да ме изостави без никакви обяснения, както вече го беше правил. Този път аз го направих. Дали съжалявам? Мисля, че не. Сега съм с любимия си, когото много обичам. Замислям се какво би станало, ако бях избрала другия. Той винаги ще остане в сърцето ми. Пробваше се на няколко пъти да се свърже с мен, но отказвах. Може отново да се срещнем, ще видим...Коментари към новината

  • Смени картинката