Пет години бяхме гаджета, а се влюбих в друга

Имам приятелка от 5 години. Всичко между нас е ОК - има любов, разбирателство, здравословна доза конфликти. Всички ни смятат за идеалната двойка. Приятелите ни очакват скоро да ги поканим на сватба.

Животът ми беше идеален, но се случи така, че трябваше да присъствам на едно парти. Бях сам, компанията беше смесена. Запознах се с интересно момиче. Така се случи, че си допаднахме като приятели по чашка. Така е по партитата - по някое време хората се разделят на групички, двойки и т.н.
Стана така, че прекарах по-голямата част от събитието с тази нова приятелка. Беше готино, макар и само да разговаряхме. Тя започна да се докосва до мен. Темите минаха в графата мъжко-женски проблеми. Поприказвахме си, после се появи приятелката на момичето и двете прекараха заедно остатъка от вечерта.

Всичко би било прекрасно, ако не беше фактът, че от този момент не мога да се съсредоточа върху нищо, имам пеперуди в стомаха. Непрекъснато мисля за нея. Имам желание да я поканя на кафе, защото много ме заинтригува. Искам да я опозная по-добре. Сякаш някой ме е омагьосал.

Няма нищо лошо, хората се влюбват, бихте казали вие. Но аз не съм на 15 или 18 години, старая се да мисля рационално, да не допускам друга жена да ми завърти главата, при положение, че си имам приятелка и ни е добре заедно. Всичко вървеше перфектно, докато не се появи това момиче. Опитвам се да се боря с чувствата си, но с всеки изминал ден нещата стават все по-сериозни. Мислех, че съм доста зрял тип и няма да позволя да ми завъртят главата току-така, но тя го направи...

Сега не знам какво да правял Как да се излекувам от тази "болест"? Да продължа ли това познанство или да го приключа час по-скоро?Коментари към новината

  • Смени картинката